Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

  Zou jij ons willen helpen?

  Wat je gaat doen

  Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een dynamisch en groeiend bedrijf? Is een baan zonder klanten voor jou geen optie, kan jij het overzicht bewaren in de meest hectische situaties en ben jij een teamplayer die makkelijk schakelt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

  In het kort

  Haal je wel eens een blikje fris of een doosje eieren uit een automaat? Grote kans dat deze machine bij Jaski Automaten vandaan komt. Wij zijn marktleider in Nederland op het gebied van vendingautomaten, koelkasten en dispensers. Sinds onze oprichting ruim 60 jaar geleden hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van productpresentatie, techniek en ontwikkelen. Onze producten zijn in heel Nederland terug te vinden: in bedrijfs- en schoolkantines, pretparken, sportclubs en bij boerderijen.

  Benieuw naar hoe een dag als accountmanager binnendienst bij Jaski eruit zou kunnen zien? Neem een kijkje in de werkdag van jouw nieuwe baan.

  Vrouw verkoopautomaat eten brood

  Wat we verwachten

  • Een commerciële en servicegerichte collega met gevoel voor techniek;
  • Je bent niet op je mondje gevallen en zoekt voor elke uitdaging een oplossing;
  • Je behoudt te allen tijde het overzicht en hebt oog voor detail;
  • HBO werk en/of denkniveau;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taken en je gaat voor kwaliteit;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in spreken als in schrijven. Redelijke beheersing van de Engelse taal is belangrijk. Duits is een pre, maar niet noodzakelijk.

  Wat we bieden

  Je komt te werken in een dynamische organisatie. De bedrijfscultuur wordt omschreven als prettig, informeel, open, met een no-nonsense mentaliteit en korte lijntjes. Daarnaast bieden we:

  • Een fulltime baan (40 uur) met een salarisindicatie tussen de € 3.000 – € 4.000 op basis van fulltime;
  • Op vrijdag 3 kwartier eerder weekend;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals 28 vrije dagen (op basis van fulltime), 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Ruimte om cursussen en/of opleidingen te volgen om nog beter in je vak te worden;
  • Een team van gemotiveerde en betrokken collega’s, waarmee je goed kunt sparren én mee kunt lachen.
  Medewerker revisie

  Kijkje in de werkdag van jouw nieuwe baan

  8:30

  Je start op met een kop koffie en werkoverleg met de verkoopbinnendienst.

  10:00

  Vervolgens ga je enthousiast; klanten telefonisch of per mail adviseren, offertes uitwerken en vragen over onze producten en diensten beantwoorden. Gedurende de dag heb je veel contact met bestaande klanten en nieuwe prospects.

  12:30

  Tijd voor de lunch! Je loopt een rondje buiten met collega’s zodat je de middag met frisse energie door kan.

  14:00

  Je levert je bijdrage aan grote projecten en je hebt voelsprieten voor nieuwe kansen in de markt. Je schakelt veel met collega’s en toeleveranciers om de klant te voorzien van de juiste informatie en te ontzorgen.

  17:00

  Na een productieve dag sluit je om vijf uur met een goed gevoel je computer af.

  Jaski logo

  Interesse?  Stuur dan je CV met begeleidende mail naar Marco Bouwer: [email protected]. Zien wij mogelijkheden voor jou op deze vacature, dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

  Direct solliciteren

   Slepen