Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Merkonafhankelijk, servicegericht en met oog voor kwaliteit. Jaski Automaten is al ruim 65 jaar dé specialist in verkoopautomaten voor food en non-food. Als vertrouwde partner levert, installeert en onderhoudt Jaski door het hele land hoogwaardige verkoopautomaten, koffieautomaten, dispensers en koelkasten.

Dat doen wij voor grote A-merken en bekende cateringorganisaties, maar ook voor de boer bij jou in het dorp. Onze servicemonteurs wonen ook door het hele land en zijn daarom uiterlijk de volgende dag al ter plaatse.

Jaski is altijd in de buurt.

Werken bij Jaski?

Voel jij je prettig in een informele organisatie met een no-nonsense cultuur? Dan zal je je bij Jaski snel thuis voelen. Het werk is afwisselend dankzij ons diverse assortiment en de uiteenlopende branches waarin we actief zijn. Door een goede samenwerking houden we onze klanten tevreden. We niet alleen zijn servicegericht en betrouwbaar voor de klant, maar ook voor elkaar. Je komt terecht op een werkplek waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. Word je ook onderdeel van ons team?

Vacatures

Kennis als basis voor élke oplossing

Onze jarenlange ervaring combineren we met kennis van de laatste marktontwikkelingen en consumentenbehoeftes. Dankzij onze altijd groeiende kennis en kunde kunnen we op elk moment vergaand meedenken in mogelijkheden en oplossingen. Zo kan Jaski ook meedenken in bedrijfsdoelstellingen en biedt Jaski uitkomst voor uitdagingen.

En biedt Jaski uitkomst voor uitdagingen als personeelskrapte en een steeds kritischer wordende consument. Elke Jaski automaat is specifiek ingeregeld voor jouw locatie, gebruiksdoel en gebruikers.

Duurzame keuzes

Jaski draagt graag een steentje bij aan een groenere wereld. Op aanvraag reviseren we gebruikte automaten zodat ze weer als nieuw werken. En wanneer een automaat zijn einde heeft bereikt, wordt hij op een milieuvriendelijke manier gerecycled.

Milieu en energie
DuurzameKeuzes
Slepen