Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Chocomel Hot automaten

Op het terras of na een middag schaatsen op de ijsbaan genieten van een warme kop Chocomel. Wie doet dat nou niet? Inmiddels zorgt Jaski in samenwerking met Friesland Campina al heel wat jaren voor dat de Chocomel Hot op vele plekken in Nederland verkrijgbaar is. Wil je jouw medewerkers, klanten of gasten laten genieten van Chocomel Hot? Neem dan contact op met Friesland Campina voor de mogelijkheden.

Chocomel Hot automaat bestellen Storing Chocomel Hot automaat melden
Chocomel Hot

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een Chocomel Hot automaat?

Jaski plaatst en onderhoudt de Chocomel Hot automaten alleen in opdracht van Friesland Campina. Neem contact op met Friesland Campina door te mailen naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden voor koop en huur.

Wanneer krijg ik mijn Chocomel Hot geleverd?

Heb je een Chocomel Hot besteld bij Friesland Campina en ben je benieuwd naar de levertijd? Neem dan contact op met onze afdeling Planning en Transport via telefoonnummer 0342 – 42 53 23 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wanneer wordt mijn Chocomel Hot opgehaald?

Als je de retouropdracht bij Chocomel Hot hebt aangemeld, neem dan contact op met de afdeling Planning en Transport van Jaski via telefoonnummer 0342 – 42 53 23 of stuur een e-mail naar [email protected].

Hoe sluit ik een onderhoudscontract af?

Het onderhoudscontract kan je rechtstreeks bij Jaski afsluiten. Neem hiervoor contact op met de afdeling Service via telefoonnummer 0342 - 49 13 13 of stuur een e-mail naar [email protected].

Hoe zet ik het onderhoudscontract stop?

Wil je geen gebruik meer maken van het onderhoudscontract, dan kan je deze bij Jaski stopzetten. Neem contact op met onze afdeling Administratie via telefoonnummer 0342 - 42 53 24 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ik heb een vraag over een factuur

Onze afdeling Administratie helpt je hier graag bij. Neem contact op via telefoonnummer 0342 - 42 53 24 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kan ik de Chocomel zakken (pouch) bestellen?

Jaski levert alleen de automaat, niet de ingrediënten. Je kunt de Chocomel Hot pouches bestellen via de grossier of drankengroothandel.

Waar kan ik de Chocomel mokken bestellen?

Voor Chocomel mokken (en schotels) kun je contact opnemen met Hageman via https://chocomel.fulfilment.hageman.nl/. Voor overige vragen kun je het beste contact opnemen met Friesland Campina door een e-mail te sturen naar [email protected].

Ik heb een storing aan mijn Chocomel Hot automaat. Waar kan ik terecht?

Dat is vervelend. Wij helpen je er graag bij. Neem contact op met onze afdeling Service via telefoonnummer 0342 - 49 13 13 of stuur een e-mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak.
Slepen