Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Dorstlessend, gezond of gewoon lekker

Van frisdrankautomaat naar complete drankautomaat

Onze frisdrankautomaten kun je beter drankautomaten noemen, want je kunt er écht alle kanten mee op. Van (koolzuurhoudende) frisdrank, zuivel, water, sportdrank, juices tot gekoelde koffies. En van flesjes, blikken tot pakken. Al onze automaten voor koude dranken zijn gemakkelijk naar behoefte aan te passen en daardoor geschikt voor bijna elke (verkoop)locatie. Wij denken graag met je mee over een efficiënt indelingsschema. Of wil je naast dranken ook andere producten uit één automaat aanbieden? Geen enkel probleem.

Vraag advies

Voor dealers en fabrikanten

Frisdrankautomaten van Jaski zijn ontworpen voor een optimale gebruikservaring. Zo werken onze automaten volgens het first-in-first-out systeem, waarbij het oudste product als eerste wordt uitgegeven. En ze werken samen met elk betaalsysteem. Vanzelfsprekend kun je daarnaast altijd vertrouwen op een energiezuinige én betrouwbare werking. Jaski is niet voor niets de grootste onafhankelijk aanbieder van drankautomaten in Nederland.

Plan een kennismaking

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Slepen