Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Mars-automaten

Al jaar en dag plaatst Jaski automaten voor Mars Nederland door heel het land. Scholen, kantoren en stations, overal zijn de Mars-automaten te vinden. Wil jij weten wat er voor jouw locatie mogelijk is? Neem dan contact op met Mars Nederland.

Mars-automaat bestellen Storing Mars-automaat melden
verkoopautomaat

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een Mars-automaat?

Jaski verkoopt en/of levert niet rechtstreeks Mars-automaten aan eindklanten. Dit doen wij alleen in opdracht van Mars Nederland. Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw locatie? Neem dan contact op met Mars Nederland via telefoonnummer 0413 - 38 33 43 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wanneer wordt mijn Mars-automaat geleverd?

Voor vragen over de levering van de Mars-automaat kun je contact opnemen met de afdeling Planning en Transport van Jaski via telefoon 0342 – 42 53 23 of stuur een mail naar [email protected].

Hoe pas ik de prijzen van mijn Mars Global Snack aan?

Het is niet mogelijk om zelf de prijzen aan te passen. Dat kan Jaski alleen doen in opdracht van Mars Nederland. Neem daarom contact op met de serviceafdeling van Jaski voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0342 - 49 13 13 of stuur een e-mail aan [email protected].

Hoe pas ik de prijzen van mijn Mars IVM aan?

IVM staat voor Intelligent Vending Machine. Je herkent hem aan het grote touchscreen aan de voorkant van de automaat. Bij deze automaat kan Jaski de prijzen niet aanpassen, omdat ze op afstand ingelezen worden door Mars Nederland. Neem daarom contact op met Mars Nederland via telefoonnummer 0413 - 38 33 43 of stuur een e-mail naar [email protected].

Hoe laat ik mijn Mars-automaat ophalen?

Jaski kan Mars-automaten alleen ophalen in opdracht van Mars Nederland. Neem daarom contact op met Mars Nederland via het telefoonnummer 0413 - 38 33 43 of stuur een e-mail naar [email protected]. Zodra wij de retouropdracht via Mars Nederland hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om de opdracht in te plannen.

Ik heb een storing aan de Mars-automaat. Waar kan ik terecht?

Dat is vervelend. Wij helpen je er graag bij. Neem contact op met de serviceafdeling van Jaski en bel naar 0342 - 49 13 13 of stuur een mail naar [email protected]
Slepen