Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Lekkere koffie, waar en wanneer dan ook

Schenk altijd en overal de heerlijkste koffie

Geniet met onze koffieautomaten waar en wanneer dan ook van de lekkerste koffie. Bijvoorbeeld op kantoor, op de sportclub, op scholen én zelfs onderweg. Om zelf van te genieten óf om je gasten een warm welkom te geven. Met onze koffieverkoopautomaten ben je vrij in de keuze van leverancier. En met tal van opties stem je elke automaat zowel in design als in functie precies af op jouw behoefte.

Vraag advies

Voor dealers en fabrikanten

Met de innovatieve verkoopautomaten van Jaski staat de ultieme koffiebeleving garant. Van persoonlijke (merk)beleving tot grootschalige verkoop. Al onze automaten zijn van topkwaliteit, volledig naar behoefte in te richten en sluiten nauw aan bij de wens van de hedendaagse consument. Zo weet je als dealer zeker dat je jouw klanten de beste koffieautomaat verkoopt. En zo weet je als koffiefabrikant/-leverancier zeker dat jouw koffie wordt geschonken zoals je voor ogen hebt.

Plan een kennismaking
Koffie automaat man

Veelgestelde vragen

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.
Slepen