Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Lattiz-automaten

Een goede cappuccino of latte macchiato wordt bepaald door de stevige melkkraag. Inmiddels is Lattiz op vele (horeca)plekken in Nederland onmisbaar geworden. Jaski plaatst en onderhoudt de Lattiz-automaten in opdracht van Friesland Campina. Heb je onverhoopt een storing? Omdat onze monteurs overal in Nederland zijn, is er altijd eentje bij jou in de buurt en is jouw automaat in no time up and running. Benieuwd of Lattiz jouw klanten en gasten ook de optimale koffie ervaring kan geven? Neem dan contact op met Friesland Campina en vraag naar de mogelijkheden.

Lattiz-automaat bestellen Storing Lattiz-automaat melden
latte macchiato

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een Lattiz-automaat bestellen?

Jaski plaatst de Lattiz-automaten alleen in opdracht van Friesland Campina. Het is niet mogelijk de automaat rechtstreeks bij Jaski te bestellen. Neem contact op met Friesland Campina of je koffieleverancier en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen met Lattiz via telefoonnummer 033 - 71 34 946 of via [email protected].

Ik heb het Lattiz-formulier ingevuld maar nog geen reactie gehad.

Dat is vervelend. Het kan zijn dat een deel van de aanvraag nog niet afgerond is. Neem contact op met onze afdeling Planning en Transport via 0342 – 42 53 23 of [email protected] om te horen wat de status is.

Kan ik zonder onderhoudscontract ook service krijgen?

Nee, helaas kunnen wij zonder onderhoudscontract geen service verlenen. Wil je graag gebruik maken van onze service? Het contract kan rechtstreeks bij Jaski afgesloten worden via [email protected].

Ik heb een storing aan de Lattiz. Waar kan ik terecht?

Dat is vervelend. Wij helpen je er graag bij. Neem contact op met de Service afdeling van Jaski via 0342 - 49 13 13 of stuur een a-mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak.

Hoe kan ik mijn Lattiz-automaat laten ophalen?

Neem contact op met de afdeling Planning en Transport van Jaski via [email protected] of via telefoonnummer 0342 – 42 53 23.

Waar kan ik de Lattiz-verpakkingen bestellen?

Je kunt op verschillende manieren Lattiz-verpakkingen bestellen, via gecertificeerde partners van Friesland Campina of via de webshop van Friesland Campina. Neem contact op met Friesland Campina voor meer informatie via telefoonnummer 033 - 71 34 946 of stuur een e-mail naar [email protected].
Slepen