Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Voor verkoop, tijdbesparing én ultieme service

Meerdere verkoopautomaten in één

Combineer erop los met dranken, snacks, broodjes, maaltijden of zelfs non-food. Met onze combinatie-automaten kun je écht alle kanten op. Biedt een assortiment op een locatie met beperkte ruimte of weinig gebruikers. Denk juist groots: verkoop een compleet assortiment aan dranken en versproducten. Of zet combinatie-automaten in om tijd te besparen of ook na sluitingstijd te kunnen blijven verkopen. Met onze combinatie-automaten zijn jouw mogelijkheden eindeloos. 

Vraag advies

Voor dealers en fabrikanten

Onze hoogwaardige combinatie-automaten staan voor optimaal gebruiksgemak en optimale flexibiliteit. Onze automaten zijn in tal van combinaties in te richten en geschikt voor nagenoeg elke locatie. Van scholen, kantoren, ziekenhuizen tot winkels en sportkantines. Op een Jaski-automaat kun je rekenen, altijd en overal.  

Plan een kennismaking
Verkoopautomaat

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Hoe weet ik zeker dat mijn automaat betrouwbaar werkt?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit automaten van kwaliteitsmerken. Elk exemplaar beschikt over sensoren die controleren dat producten goed worden uitgegeven; zodat ‘blijven hangen’ nagenoeg niet mogelijk is. Daarnaast stellen wij de automaat volledig in op jouw gebruiksdoel. Om zeker te weten dat jouw automaat betrouwbaar blijft werken, kun je via ons ook een onderhoudscontract afsluiten.  

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Slepen