Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Binnen Jaski dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. Op aanvraag reviseren we gebruikte automaten zodat ze weer als nieuw werken. En wanneer een automaat zijn einde heeft bereikt, wordt hij op een milieuvriendelijke manier gerecycled. 

Zuinig in gebruik

Al onze verkoopautomaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat ze extra lang meegaan. Daarbij blinken ze ook nog eens uit in energiezuinige werking. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee.

Over ons

Gereviseerde verkoopautomaten

Wil je een gebruikte automaat een andere toepassing geven? Een door Jaski gereviseerde automaat is bijna net zo betrouwbaar als een nieuwe. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige controle uit en vervangen slijtageonderdelen. Waar mogelijk zetten we nieuwe energiebesparende onderdelen in zoals een zuinige koeling of ledverlichting. De automaat wordt daarna volledig voor jouw gebruiksdoel en -locatie aangepast.

Milieuvriendelijk recyclen

Wanneer een Jaski verkoopautomaat het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, wordt hij op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Jaski is aangesloten bij Wecycle, een non-profit stichting voor het inleveren en recyclen van afgedankte elektronische apparatuur. Onze oude automaten leveren we in bij de speciale recycling stations. De via Wecycle ingezamelde apparaten worden voor 75% tot 90% gerecycled.

De onderdelen van onze automaten verdwijnen dus niet op de afvalberg. Lampen, batterijen en andere giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu worden milieuvriendelijk gerecycled. Basismetalen als staal en koper worden uit de bedrading en het koelelement gehaald. Platina en andere edele metalen worden teruggewonnen uit de printplaat. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Levensduur verlengen

Wil je zeker weten dat je automaat zo lang mogelijk meegaat? Kies dan voor een van onze servicecontracten. Onze monteur komt jaarlijks langs voor specialistisch onderhoud en voert direct (kleine) reparaties uit. Daardoor blijft jouw automaat hoogwaardig presteren en stel je vervanging uit.

Servicecontract
Levensduur verlengen Jaski
Slepen