Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Vertoont je automaat problemen? Dan is onze helpdesk de eerste en snelste oplossing. We proberen je telefonisch stap voor stap naar een oplossing te helpen, zodat je verkoopautomaat zo snel mogelijk weer verkoopt. Is meer hulp nodig? Dan komt meestal al de eerstvolgende werkdag een monteur langs voor kundige reparatie. Met ons landelijk servicenetwerk is er altijd een specialist bij jou in de buurt.

Meld je storing telefonisch via 0342-491313 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.30-17.00 en op vrijdag van 8.30-16.15). Of geef je storing online door via het contactformulier.

A-merken

  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  1. Melding
  2. Contactgegevens

  Volgende stap
  Geopend van*
  Geopend tot*
  Vorige stap

  Veelgestelde vragen

  Kan ik ook zonder servicecontract hulp krijgen bij storing?

  Zeker! Op elke Jaski-automaat leveren wij service. In eerste instantie zullen wij proberen de storing telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan komt de monteur de eerstvolgende werkdag langs. Let op: voor Lattiz, Chocomel Hot, Mars Nederland en Vrumona zijn andere voorwaarden van toepassing.  

  Hoe word ik geholpen?

  Onze helpdesk probeert je eerst telefonisch te helpen. Is toch een specialist op locatie nodig? Dan komt de eerstvolgende werkdag een monteur langs voor kundige reparatie. Wij werken merkonafhankelijk en bieden een breed aanbod van automaten, geschikt voor bijna elke locatie en elk type assortiment. Daardoor zijn onze monteurs breed gespecialiseerd.

  Hebben jullie een storingsdienst?

  Ja, die hebben wij. Van maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 en op vrijdag van 8.30 – 16.15 zijn wij te bereiken op 0342-491313. Wij zullen eerst proberen de storing telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet lukken dan komt de monteur de eerstvolgende werkdag langs.
  Slepen