Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Cup-a-Soup automaten

De Cup-a-Soup van Unilever is een bekend begrip in Nederland. Op vele kantoren, scholen en werkplaatsen is een Cup-a-Soup automaat te vinden. Jaski installeert en onderhoudt deze automaten in opdracht van Unilever. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Neem dan contact op met Unilever.

Cup-a-Soup automaat bestellen Storing Cup-a-Soup automaat melden
Cup-a-soup

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een Cup-A-Soup (CAS)-automaat?

Unilever plaatst de Cup-a-Soup automaten in bruikleen. Jaski kan daarom deze automaten niet rechtstreeks verkopen en/of verhuren. Neem contact op met Unilever voor de mogelijkheden en vrijblijvend advies via het nummer 010 - 439 47 86 (op werkdagen beschikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur). Daarnaast zijn zij bereikbaar via e-mail [email protected]. Zodra Jaski opdracht ontvangt voor het plaatsen van de automaat, nemen wij contact met je op om de levering in te plannen.

Wanneer wordt mijn nieuwe Cup-a-Soup automaat geleverd?

Voor vragen over leveringen kan je bij onze afdeling Planning en Transport terecht. Neem contact op met Jaski via 0342 – 42 53 23 of [email protected].

Hoe kan ik mijn Cup-a-Soup automaat laten ophalen?

Jaski haalt CAS-automaten alleen in opdracht van Unilever retour. Neem daarom eerst contact op met Unilever via telefoonnummer 010 - 43 94 786 of stuur een e-mail naar [email protected]. Zodra Jaski de retouropdracht ontvangen heeft, nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ik heb de retouropdracht aangemeld bij Unilever. Wanneer wordt mijn Cup-a-Soup automaat opgehaald?

Het inplannen van de retouropdracht kan via onze afdeling Planning en Transport. Neem contact op met Jaski via 0342 – 42 53 23 of [email protected].

Ik wil mijn Cup-a-Soup automaat verkopen. Hoe gaat dit?

Dit is niet mogelijk. Unilever is eigenaar van de automaat. Neem contact op met Unilever om de automaat in te leveren. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 010 - 43 94 786 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kan ik de Cup-a-Soup bekers bestellen?

Jaski levert geen ingrediënten of bekers. Neem daarom contact op met Unilever via telefoonnummer 010 - 43 94 786  of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kan ik meer informatie vinden over het huurcontract van een Cup-a-Soup automaat?

Jaski heeft de bruikleenconstructie van Unilever niet inzichtelijk. Neem daarom contact op met Unilever voor meer informatie. Dit kan telefonisch via 010 - 43 94 786 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ik heb een storing aan de Cup-a-Soup automaat. Waar kan ik terecht?

Dat is vervelend. Wij helpen je er graag bij. Neem contact op met onze afdeling Service via telefoonnummer 0342 - 49 13 13 of stuur een e-mail naar [email protected].
Slepen