Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Vrumona-automaten

Een verkoelend drankje uit een frisdrankautomaat halen? Grote kans dat dit er een van Vrumona is. Jaski levert en onderhoudt de frisdrankautomaten van Vrumona in heel Nederland. Wil je weten wat Vrumona voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Vrumona en wie weet staan wij binnenkort met een frisdrankautomaat bij jou op de stoep.

Vrumona-automaat bestellen Storing Vrumona-automaat melden

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een Vrumona-automaat?

Jaski plaatst frisdrankautomaten in opdracht van Vrumona. Neem daarom contact op met Vrumona voor de mogelijkheden via telefoonnummer 030 - 65 68 888 of stuur een e-mail naar [email protected]. Als wij de plaatsingsopdracht hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om de levering in te plannen.

Wanneer wordt mijn Vrumona-automaat geleverd?

Voor vragen over de levering van de Vrumona-automaat kun je contact opnemen met de afdeling Planning en Transport van Jaski via telefoon 0342 – 42 53 23 of stuur een mail naar [email protected].

Hoe wijzig ik de prijzen van mijn Vrumona-automaat?

Het is niet mogelijk om zelf de prijzen aan te passen. Dat kan Jaski alleen doen in opdracht van Vrumona. Neem daarom contact op met de serviceafdeling van Jaski voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0342 - 49 13 13 of stuur een e-mail aan [email protected].

Ik heb een storing aan de Vrumona-automaat. Waar kan ik terecht?

Dat is vervelend. Wij helpen je er graag bij. Neem contact op met onze afdeling Service op 0342 - 49 13 13 of via [email protected] voor het maken van een afspraak.

Hoe laat ik mijn Vrumona-automaat ophalen?

Jaski kan de frisdrankautomaat alleen ophalen in opdracht van Vrumona zelf. Neem daarom contact op met Vrumona om de retouropdracht door te geven via telefoonnummer 030 - 65 68 888. Zodra Jaski de retouraanvraag vanuit Vrumona ontvangen heeft, neemt de afdeling Planning en Transport contact met je op voor het inplannen van de opdracht.

Kan ik mijn Vrumona-automaat voorzien van een contactloos betaalsysteem?

Dit kan en hiervoor mag je contact opnemen met Vrumona, via het telefoonnummer 030-65 68 888 of per e-mail via [email protected]. Vrumona zet de aanvraag vervolgens door naar Jaski. Het verkoopteam van Jaski neemt daarna contact met je op om af te stemmen welke terminal het beste aansluit op de wensen en kan aangeven wat bijbehorende kosten zijn.
Slepen