Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Verkoop aan huis zónder omkijken

Boerderijautomaat 100% op maat

Verkoop van eigen erf levert niet alleen een aantrekkelijke marge op; het stimuleert ook de verkoop. Veel consumenten vinden het namelijk extra leuk om ‘direct van de boer’ te kopen. Of het nu gaat om een eierautomaat of een automaat voor aardappelen, groente of fruit. Je verkoopt het met Jaski. Boerderijautomaten doen het werk vóór je. Het vak gaat automatisch open en je klant pakt het product naar keuze. Bij contante betaling geeft de automaat ook automatisch wisselgeld retour. Onze boerderijautomaten ontwerpen we volledig op maat voor jouw specifieke producten.

 

Vraag advies

Ook ideaal voor jouw winkel

Met een boerderijautomaat van Jaski verkoop je voortaan ook na sluitingstijd van je winkel. Onze hoogwaardige automaten zijn gemaakt voor jarenlang gebruiksgemak. Jouw verkoopautomaat is wellicht je meest kostenefficiënte medewerker. Nóg meer uit je automaat halen? Ontdek ook onze mogelijkheden voor service en onderhoud.

Plan een kennismaking

Veelgestelde vragen

Kan de boerderijautomaat ook koelen?

Onze boerderijautomaten zijn niet gekoeld. Wil je wel gekoelde producten verkopen? Ontdek dan onze andere soorten verkoopautomaten met koelfunctie.

Op welke manier kan de automaat bijgevuld worden?

Bijvullen kan op twee manieren. Aan de voorzijde. In de besturingskast kan aangegeven worden dat u wilt bijvullen. De deuren van de lege vakken openen dan automatisch. Een andere optie is bijvullen aan de achterzijde. Per module kan de gehele achterzijde dan geopend worden. Dit maakt het bijvullen nog sneller. In de besturingskast kan vervolgens worden aangegeven dat de vakken weer bijgevuld zijn. Voor bijvullen aan de achterzijde wordt een meerprijs gerekend, omdat dit aanpassingen in de automaat inhoudt.

Zit er standaard verlichting in de boerderijautomaat?

Dit zit er niet standaard in, maar kunnen wij optioneel zeker aanbieden. De achterzijde van de modules worden dan verlicht door middel van verlichte panelen. Let op: De optie verlichting aan de achterzijde kan alleen niet gecombineerd worden met de optie bijvullen aan de achterzijde.

Slepen