Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona

Bij Jaski kies je niet alleen zelf hoe en waar je jouw automaat gebruikt, je kunt ook kiezen voor meerdere aanschafvormen. Natuurlijk kun je een verkoopautomaat kopen. Maar het is ook mogelijk om verkoopautomaten te leasen.

Zuinig in gebruik

Al onze verkoopautomaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat ze extra lang meegaan. Daarbij blinken ze ook nog eens uit in energiezuinige werking. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee.

Verkoopautomaten

Wanneer leasen?

Wil je van een Jaski automaat gebruikmaken, maar liever gespreid betalen? Dan is lease wellicht een optie. Hierbij verzeker je je tegen een vast bedrag per maand en binnen een afgesproken periode van een Jaski automaat. Koop is meestal de voordeligste optie, maar dan betaal je in één keer het volledige bedrag.

Financial lease

Bij Jaski kun je terecht voor financial lease. Bij financial lease ben je vanaf dag één eigenaar van de verkoopautomaat. Deze vorm is vergelijkbaar met een lening, waarbij je maandelijks aflost en rente betaalt. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Maar dit geldt niet voor onderhoud en reparaties. Om zeker te weten dat je automaat goed blijft werken kun je aanvullend een Jaski servicecontract afsluiten. 

De lease-overeenkomst sluit je af bij onze partner Hiltermann Lease. Maar tijdens de gehele leaseperiode kun je ‘gewoon’ bij Jaski terecht voor vragen over de automaat, facturen en support. Wel zo handig. De looptijden van de leasecontracten verschillen van 1 tot 7 jaar, waarbij 5 of 7 jaar het meest voorkomt.

Lease gereviseerd

Bij Jaski kun je ook gereviseerde verkoopautomaten leasen of kopen. Hierbij reinigen we de automaat, voeren een grondige controle uit en vervangen slijtageonderdelen. Waar mogelijk zetten we nieuwe energiebesparende onderdelen in zoals een zuinige koeling of ledverlichting. Een gereviseerde automaat is voordeliger in aanschaf, maar bijna net zo betrouwbaar als een nieuwe. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.  

Contact
Slepen