Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Boerderijautomaat

Offerte aanvragen

Op maat gemaakt
Producten goed zichtbaar
Lange levensduur
Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Zonder koeling
Boerderijautomaat

Boerderijautomaat

Eieren vanaf je eigen erf verkopen? Of appels, peren, uien en aardappelen? De Boerderijautomaat neemt dit werk uit handen. Zo kan jij je tijd besteden aan al het andere werk op de boerderij en kan de klant toch direct kopen bij de boer. Met onbeperkte openingstijden.

Onze Boerderijautomaat stel je zelf samen! Wil je contactloos betalen en/of contante betaling aanbieden? Verder kies je zelf de vakken, de totale afmeting van de automaat en de opstelling. Een rechte wand, een L-vorm of zelfs een U-vorm, het kan allemaal. Spannend om te starten met een grote automaat? Later extra modules toevoegen kan ook.

 

De automaat is gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal en heeft een lange levensduur. Ook het energieverbruik is minimaal. Al met al een goede investering voor nu én de toekomst.

De Boerderijautomaat is niet gekoeld. Wil je producten verkopen zoals kaas en yoghurt? Neem dan een kijkje bij de FAS Easy Trommelautomaat.

Voor de verkoop van bloemen is onze speciale Bloemenautomaat de perfecte optie.

Download brochure
Vraag offerte aan
TypeAfmeting per vakGebruiksmogelijkheden
Besturingskast435 x 1345 x 400 mmAlle typen betaalsystemen
A285 x 320 x 400 mmFruit tot en met 5 kilo
B379 x 320 x 400 mmFruit tot en met 10 kilo
C284 x 150 x 400 mmDoosje eieren 10 stuks
D427 x 200 x 400 mmTray eieren 30 stuks (max 3 trays gestapeld)
E520 x 475 x 400 mmKrat bier
Vakken Boerderijautomaat

Meer opties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • FIFO uitgifte mogelijk
  • Optie gaten in achterwand en/of bijvullen via achterzijde
  • Optie vorstbescherming (niet i.c.m. gaten of bijvullen achterzijde)
  • Optie verlichte achterwand (niet i.c.m. gaten of bijvullen achterzijde)
  • Uitbreiding achteraf mogelijk
Download brochure
Vraag offerte aan
Boerderijautomaat

Veelgestelde vragen

Kan de boerderijautomaat ook koelen?

Onze boerderijautomaten zijn niet gekoeld. Wil je wel gekoelde producten verkopen? Ontdek dan onze andere soorten verkoopautomaten met koelfunctie.

Op welke manier kan de automaat bijgevuld worden?

Bijvullen kan op twee manieren. Aan de voorzijde. In de besturingskast kan aangegeven worden dat u wilt bijvullen. De deuren van de lege vakken openen dan automatisch. Een andere optie is bijvullen aan de achterzijde. Per module kan de gehele achterzijde dan geopend worden. Dit maakt het bijvullen nog sneller. In de besturingskast kan vervolgens worden aangegeven dat de vakken weer bijgevuld zijn. Voor bijvullen aan de achterzijde wordt een meerprijs gerekend, omdat dit aanpassingen in de automaat inhoudt.

Zit er standaard verlichting in de boerderijautomaat?

Dit zit er niet standaard in, maar kunnen wij optioneel zeker aanbieden. De achterzijde van de modules worden dan verlicht door middel van verlichte panelen. Let op: De optie verlichting aan de achterzijde kan alleen niet gecombineerd worden met de optie bijvullen aan de achterzijde.

Wat zijn de levertijden van een automaat?

De levertijd van een verkoopautomaat verschilt afhankelijk van het type automaat, de mate van maatwerk en actuele voorraden. De meest gangbare modellen leveren we doorgaans binnen enkele weken. Boerderijautomaten of bloemenautomaten worden altijd volledig op maat besteld en leveren we gemiddeld binnen 5-6 maanden. Wanneer de automaat klaarstaat, nemen we contact met je op om de levering te plannen.
Slepen