Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
DIVI Diepvriesautomaat

Offerte aanvragen

Robuust en degelijk ontwerp
Diepgevroren vlees, ijs en maaltijden
Verpakkingen met vlakke bovenzijde, tot max. 1 kg
Maximaal 12 selecties, flexibel in te delen
Energiezuinig
Geschikt voor binnen- en buitenlocaties
DIVI Diepvriesautomaat

Diepvriesautomaat

De Fastcorp DIVI robot diepvriesautomaat van Jaski leent zich voor tal van toepassingen. Wil je vanaf je eigen boerenerf diepgevroren vlees verkopen? Of wil je als horecaondernemer gemakkelijk ijsjes verkopen? Onze diepvriesautomaten houden jouw diepvriesproducten in optimale staat en maken verkoop extra makkelijk. Daarmee zijn ze ook een praktische oplossing voor bedrijfskantines die buiten reguliere openingstijden ook maaltijden aan willen bieden. Er is ruimte voor maximaal 12 verschillende productsoorten.

De DIVI is ontworpen met het oog op zekerheid en gebruiksgemak. Zo blijven producten bij stroomstoringen tot wel 12 tot 18 uur bevroren. Ook is hij voorzien van een temperatuurbeveiliging die boven de -15°C de verkoop blokkeert. Er zitten geen bewegende delen in de vriezer om storingen te voorkomen.

De automaat combineert een vrieskist met een uniek aanzuigsysteem voor het uitgeven van de producten. De vrieskist zelf koelt energiezuinig en is optimaal geïsoleerd. Na het maken van een selectie opent de deksel en komt de vacuümrobot in actie. De ‘slurf’ zuigt het product vacuüm en brengt het naar de uitgifteklep. Om vacuüm te kunnen zuigen, zou de verpakking aan de bovenzijde vlak moeten zijn. 

Voor maaltijden kan er een speciale “maaltijdendeur” toegevoegd worden. Deze zorgt ervoor dat het product net zo makkelijk uit de uitgiftebak gepakt kan worden. De automaat kan producten tot 1 kg uitgeven.

Download brochure
Vraag offerte aan
Fastcorp DIVI
Maximaal aantal selecties12
Maximale gewicht per product1 kg
Gewenste verpakkingVlakke bovenzijde i.v.m. vacuümzuigen
Hoogte in cm183
Breedte in cm104
Diepte in cm94

Meer specificaties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • Verlichte verkoopruimte
  • Temperatuurbeveiliging met verkoopblokkering
  • First-in-first out principe
  • 12-20 uur temperatuurbehoud bij stroomuitval
  • Eigen branding mogelijk
Download brochure
Vraag offerte aan
Vriezer vis
Slepen