Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Animo OptiBean X

Offerte aanvragen

Bonenkoffie met precisie bereid
Gebruiksvriendelijk en minimaal onderhoud
Strak design met LED-verlichting
Voor werkplekken met meer dan 15 personen
Zet 50 tot 250 koppen per dag
Uitvoering voor thermoskan beschikbaar
Animo OptiBean X

Koffieautomaat Animo OptiBean X

De OptiBean X is een koffieautomaat met smaak. Onderscheidend in design en voorzien van de X-press brewer voor espresso en freshbrew koffie. Geniet van overheerlijke koffie in precies jouw juiste sterkte, want de sterkte van de koffie, melk en suiker is makkelijk aan te passen. De OptiBean X is gebruiksvriendelijk in elk opzicht en heeft weinig onderhoud nodig. Volg simpelweg de intuïtieve interface op het 7” touchscreen om jouw espresso, koffie of thee snel te zetten. En twee koffiekopjes tegelijk zetten? Dat gaat precies even snel!

Deze kwalitatieve bonenautomaat is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en meerdere kleuren. Je keuze begint bij het aantal bonencanisters en instantcanisters. Wil je twee verschillende soorten koffiebonen aanbieden óf bonenkoffie en freshbrew? Ga dan voor een uitvoering met twee bonencanisters. Afhankelijk of je topping, cacao en/of suiker in je automaat wilt hebben, kies je het aantal instantcanisters. Voor het zetten van thermoskannen is er zelfs een TS-variant beschikbaar. Voor welke kleur ga jij? Zwart of wit? De zijpanelen zijn er ook in houtlook.

 

Download brochure
Vraag offerte aan
OptiBean X 11OptiBean X 12OptiBean X 22OptiBean X 23
Aantal bonencanisters1122
Inhoud bonencanister2,2 kg2,2 kg2 x 1 kg2 x 1 kg
Aantal koffiekopjes bij gevulde automaat295295270270
Aantal instantcanisters1223

Meer specificaties

  • Zettijd per koffiekopje 120 ml is 20-30 sec.
  • Twee kopjes tegelijk zetten (zettijd blijft gelijk)
  • Gescheiden uitloop voor heet water
  • Uit te breiden met kopdetectie of koppenwarmer
  • Gebruiksvriendelijk 7 inch touchscreen
  • Intelligente energiebesparende modus
  • Keramische schijven met lange levensduur
Download brochure
Vraag offerte aan
koffieautomaat

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke koffieautomaat ik het beste kies?

Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Run je een small business of grootbedrijf, wil je schoolmedewerkers voorzien van lekkere koffie of zoek je een oplossing voor je sportkantine? Verder kunnen we al onze koffieautomaten volledig op maat instellen: kies uit verschillende capaciteiten, displays, betaalwijzen tot zelfs bestickering. Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.

Uit welke koffiebereidingen en koffiemerken kan ik bij mijn automaat kiezen?

De mogelijkheden verschillen per automaat. Zo vind je binnen ons assortiment verkoopautomaten voor bonenkoffie, instant koffie, filterkoffie of een combinatie van bereidingssoorten. In alle gevallen ben je vrij in de keuze voor jouw favoriete koffieleverancier, dus niet gebonden aan een merk. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat jouw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Animo OptiBean X kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen