Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Animo OptiFresh Touch

Offerte aanvragen

Freshbrew koffie, vertrouwd lekker
Strak RVS design met front in RAL-kleur naar keuze
Zet 130 kopjes per uur (120 ml)
Gebruiksvriendelijk en minimaal onderhoud
Minder afval dankzij RVS permanentfilter
Animo OptiFresh Touch

Koffieautomaat Animo OptiFresh Touch

De OptiFresh Touch is een ware eyecatcher dankzij de rvs behuizing en led-verlichting rondom de display. En vooral ook een échte smaakmaker. Geniet van heerlijke verse filterkoffie of koffievarianten in kopjes of zelfs (kleine) thermoskannen die je met één druk op de knop zet. Houd je van een stevig bakje koffie? De koffiesterkte pas je eenvoudig aan op het touchscreen. Er zijn verschillende uitvoeringen van de OptiFresh Touch. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties.

De OptiFresh Touch is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikt over een intelligente energiebesparende modus. Daardoor ben je verzekerd van jarenlang gebruiksplezier en optimaal gebruiksgemak met minimaal onderhoud.

Wil je weten wat er gaat veranderen voor het gebruik van wegwerpbekers op de werkvloer? Lees onze blog.

 

Download brochure
Vraag offerte aan
ModelOptiFresh 1 TouchOptiFresh 2 TouchOptiFresh 3 TouchOptiFresh 4 Touch
Aantal freshbrew koffiecanisters1111
Inhoud freshbrew koffiecanister1,8 kg1,8 kg1,8 kg1,8 kg
Aantal koffiekopjes bij gevulde automaat230230230230
Aantal instantcanisters0123

Meer specificaties

  • Zettijd koffiekopje 120 ml: 25-30 sec.
  • Sterkteregeling koffie, melk en suiker
  • Geschikt voor kopjes en thermoskannen
  • Gebruiksvriendelijk 7 inch touchscreen
  • Verschillende kleuren LED- verlichting
  • Gescheiden uitloop voor heet water
Download brochure
Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke koffieautomaat ik het beste kies?

Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Run je een small business of grootbedrijf, wil je schoolmedewerkers voorzien van lekkere koffie of zoek je een oplossing voor je sportkantine? Verder kunnen we al onze koffieautomaten volledig op maat instellen: kies uit verschillende capaciteiten, displays, betaalwijzen tot zelfs bestickering. Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.

Uit welke koffiebereidingen en koffiemerken kan ik bij mijn automaat kiezen?

De mogelijkheden verschillen per automaat. Zo vind je binnen ons assortiment verkoopautomaten voor bonenkoffie, instant koffie, filterkoffie of een combinatie van bereidingssoorten. In alle gevallen ben je vrij in de keuze voor jouw favoriete koffieleverancier, dus niet gebonden aan een merk. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat jouw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Animo OptiFresh Touch kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen