Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Animo OptiMe

Offerte aanvragen

Bonenkoffie voor de fijnproever
Compact en luxe design, te personaliseren
Ideaal voor kleinere werkplekken (30-35 personen)
Zet makkelijk 40 tot 125 kopjes per dag
Optionele koelunit voor verse melk
Download brochure
Vraag offerte aan
Animo OptiMe

Koffieautomaat Animo OptiMe

De Animo OptiMe brengt smaak en design samen. Niet voor niets was deze stijlvolle espresso koffiemachine de winnaar van de Red Dot Design Award in 2019. Hij is te personaliseren met verschillende designs, van rustige tinten tot het uitgesproken rood. Een houtlook of lederlook kan zelfs ook.

Smaakvolle koffie hoort in een herbruikbare beker. Wil je weten wat er gaat veranderen voor het gebruik van wegwerpbekers op de werkvloer? Lees onze blog.

De Italiaanse zetgroep maakt authentieke espresso, onder precies de juiste druk. De sterkte van de koffie kan je instellen en bij de OptiMe 21 of 22 kan je zelfs twee verschillende soorten bonen gebruiken. Daardoor heeft je koffie altijd de perfecte smaak! Optioneel kan je koffievariaties zoals Cappuccino of latte macchiato extra smaakvol uitserveren met verse melk.

OptiMe 11OptiMe 12OptiMe 21OptiMe 22
Aantal bonencanisters1122
Inhoud bonencanisterCa. 1.200 grCa. 1.200 gr2 x ca. 600 gr2 x ca. 600 gr
Aantal koffiekopjes bij gevulde automaat160160160160
Aantal instantcanisters1 (topping óf cacao)21 (topping óf cacao)2

Meer specificaties

  • Zettijd per koffiekopje 120 ml is 25-30 sec.
  • Gescheiden uitloop voor heet water
  • Uit te breiden met veel opties; o.a. koppenwarmer en module voor verse melk
  • OptiLight led-verlichting in elke kleur
  • Gebruiksvriendelijk 7 inch touchscreen
  • Intelligente energiebesparende modus en energielabel A+
  • Keramische schijven met lange levensduur
Download brochure
Vraag offerte aan
Animo optime

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke koffieautomaat ik het beste kies?

Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Run je een small business of grootbedrijf, wil je schoolmedewerkers voorzien van lekkere koffie of zoek je een oplossing voor je sportkantine? Verder kunnen we al onze koffieautomaten volledig op maat instellen: kies uit verschillende capaciteiten, displays, betaalwijzen tot zelfs bestickering. Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.

Uit welke koffiebereidingen en koffiemerken kan ik bij mijn automaat kiezen?

De mogelijkheden verschillen per automaat. Zo vind je binnen ons assortiment verkoopautomaten voor bonenkoffie, instant koffie, filterkoffie of een combinatie van bereidingssoorten. In alle gevallen ben je vrij in de keuze voor jouw favoriete koffieleverancier, dus niet gebonden aan een merk. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat jouw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Animo OptiMe kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen