Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Crane Icon

Offerte aanvragen

Alle warme dranken uit één automaat
Grote capaciteit, tot 800 kopjes per vulling
Eenvoudig te reinigen, minimaal onderhoud
Verschillende betaalsystemen in automaat mogelijk
Crane Icon

Crane Icon

Met de Crane Icon serveer je volautomatisch een grote selectie aan warme dranken. Een lekker sterke espresso, romige latte macchiato, chocolademelk of zelfs soep. De Icon is beschikbaar in verschillende modellen en zo kan je in de basis kiezen voor instant koffie, freshbrew koffie of bonenkoffie. Naast heet water uitgifte en instant thee, kan de automaat – afhankelijk van het model – ook verse thee zetten. Wil je ondertussen een product of dienst promoten? Dan kunnen we de automaat voorzien van een 21′ multimediascherm. Zo is iedereen na de koffiepauze meteen weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je kunt de machine instellen op automatische bekeruitgifte en hij is voorzien van kopdetectie zodat je ook zelf een beker moet plaatsen. Wil je weten wat er gaat veranderen voor het gebruik van wegwerpbekers op de werkvloer? Lees onze blog over herbruikbare bekers.

De Icon blinkt uit in flexibiliteit en gebruiksgemak. Dankzij een speciaal temperatuurmanagementsysteem is deze koffieautomaat vooral ook een energiezuinige keuze. Profiteer van deze onderhoudsvriendelijke volautomaat met grote capaciteit. Geen multimediascherm nodig? Kijk dan ook eens naar de Crane Cali-modellen (link)

Download brochure
Vraag offerte aan
Crane IconInstant1 x Freshbrew2 x FreshbrewBonenkoffie (B2C) + Instant theeBonenkoffie (B2C) + Freshbrew thee
Type koffieInstantFreshbrew (en evt. instant)Freshbrew (en evt. instant)Bonen (en evt. instant en freshbrew decafé)Bonen (en evt. instant en freshbrew decafé)
Type theeInstantInstantFreshbrew (leaf tea)InstantFreshbrew (leaf tea)
Type melkTopping en melkpoederTopping en melkpoederTopping en melkpoederTopping en melkpoederTopping en melkpoeder
Koudwater uitgifteOptioneel, extra koudwater unit nodigNiet mogelijkOptioneel, extra koudwater unit nodigOptioneel, extra koudwater unit nodigOptioneel, extra koudwater unit nodig
Zettijd koffiekopje 120 ml15 sec30 sec30 sec35 sec35 sec
Zettijd koffiekan 1 LCa. 1 minCa. 3 minCa. 3 minCa. 5 minCa. 5 min
Aantal canisters89988

Meer specificaties

  • Optioneel met kannenfunctie
  • Intuïtieve gebruikersinterface met verlichte selecties
  • Geschikt voor 2-weg communicatie (telemetrie)
  • Temperatuurmanagementsysteem en geïsoleerde boiler
Download brochure
Vraag offerte aan
Koffie

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke koffieautomaat ik het beste kies?

Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Run je een small business of grootbedrijf, wil je schoolmedewerkers voorzien van lekkere koffie of zoek je een oplossing voor je sportkantine? Verder kunnen we al onze koffieautomaten volledig op maat instellen: kies uit verschillende capaciteiten, displays, betaalwijzen tot zelfs bestickering. Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.

Uit welke koffiebereidingen en koffiemerken kan ik bij mijn automaat kiezen?

De mogelijkheden verschillen per automaat. Zo vind je binnen ons assortiment verkoopautomaten voor bonenkoffie, instant koffie, filterkoffie of een combinatie van bereidingssoorten. In alle gevallen ben je vrij in de keuze voor jouw favoriete koffieleverancier, dus niet gebonden aan een merk. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat jouw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Crane Cali Bean to Cup kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

 

Slepen