Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Animo OptiVend Touch

Offerte aanvragen

Instant koffie met een perfecte cremalaag
Compact en stijlvol ontwerp in 3 kleuren
Grote capaciteit, ca. 360 kopjes per uur (120 ml)
Gebruiksvriendelijk en minimaal onderhoud
Modellen voor kopjes en thermoskannen
Animo OptiVend Touch

Koffieautomaat Animo OptiVend Touch

Met de OptiVend Touch zet je voortaan jouw favoriete koffie binnen een paar seconden en met één druk op de knop. De sterkte van je koffie aanpassen kan eenvoudig op het touchscreen. Niet alleen de koffie valt in de smaak, maar ook zijn elegante uiterlijk. Naast de zwarte behuizing kan je kiezen voor een groen, wit of zwart paneel aan de voorkant. De betrouwbare techniek zorgt voor optimaal gebruiksgemak en jarenlang gebruiksplezier. En dankzij de Energy Save Mode weet je zeker dat je niet te veel aan energiekosten betaalt.

De OptiVend Touch is ook leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in (koffie)variaties. De OptiVend Touch s-variant is een extra compacte uitvoering. Wil je ook koffiekannen van 1 liter kunnen zetten? Dan is de OptiVend Touch TS-versie de geschikte keuze.

Wil je weten wat er gaat veranderen voor het gebruik van wegwerpbekers op de werkvloer? Lees onze blog.

Download brochure
Vraag offerte aan
ModelOptiVend 32s TouchOptiVend 32 TouchOptiVend 32 TS TouchOptiVend 42 TS Touch
Aantal instantcanisters3334
Inhoud instant koffiecanisterCa. 500 gramCa. 1.300 gramCa. 1.300 gramCa. 1900 gram
Aantal koffiekopjes bij gevulde automaat250640640450
KannenfunctieNeeNeeJaJa

Meer specificaties

  • Zettijd koffiekopje 120 ml: 7 sec. (s-variant 11 sec.)
  • Sterkteregeling koffie, melk en suiker
  • Gebruiksvriendelijk 7 inch touchscreen
  • Uitnodigend ledlicht bij de uitloop
  • Aparte uitloop voor heet water
  • Intelligente energiebesparende modus en energielabel A+
Download brochure
Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke koffieautomaat ik het beste kies?

Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Run je een small business of grootbedrijf, wil je schoolmedewerkers voorzien van lekkere koffie of zoek je een oplossing voor je sportkantine? Verder kunnen we al onze koffieautomaten volledig op maat instellen: kies uit verschillende capaciteiten, displays, betaalwijzen tot zelfs bestickering. Hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee.

Hoe zuinig zijn de koffieautomaten?

Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet, schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. Verder bieden we ook de mogelijkheid om een gereviseerde automaat aan te schaffen.  

Uit welke koffiebereidingen en koffiemerken kan ik bij mijn automaat kiezen?

De mogelijkheden verschillen per automaat. Zo vind je binnen ons assortiment verkoopautomaten voor bonenkoffie, instant koffie, filterkoffie of een combinatie van bereidingssoorten. In alle gevallen ben je vrij in de keuze voor jouw favoriete koffieleverancier, dus niet gebonden aan een merk. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat jouw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Animo OptiVend kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

 

Slepen