Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Vendo Global Snack Design

Offerte aanvragen

Multifunctionele automaat
Voor food en non-food
Met of zonder productlift
6, 8 of 10 spiralen per lade
Modellen voor binnen- en buitenlocaties
Twee temperatuurzones met temperatuurcontrolesysteem
Download brochure
Vraag offerte aan
Vendo Global Snack Design

Vendo Global Snack Design

De Vendo Global Snack Design is de duizendpoot onder de verkoopautomaten. Hij verkoopt de “standaard snacks” en dranken, maar met hetzelfde gemak broodjes, shakes of salades. Zelfs non-food producten zoals pennen, rekenmachines, toetsenborden, oordopjes, paracetamol, duikbrillen of autopoetsdoeken worden probleemloos uitgegeven dankzij de productlift.

We kunnen de hele automaat laten koelen, de koeling helemaal uitzetten of twee gescheiden temperatuurzones maken. Dit maakt hem multifunctioneel.

De naam “Design” zegt het al, de uitstraling is strak en modern. En de heldere led-verlichting zet elk product letterlijk in de spotlights.

Deze mooie serie bestaat uit verschillende modellen met variatie in capaciteit. Heeft de situatie 6, 8 of 10 spiralen per lade nodig? En ga jij voor het model mét of zonder productlift? Er is een indoor en outdoor versie beschikbaar. Wij denken graag mee wat voor jouw bedrijf of klant de beste optie is.

Global Snack Design 6Global Snack Design 8Global Snack Design 10
Standaard aantal lades666
Standaard aantal selecties per lade6810
Standaard aantal selecties totaal364860
Hoogte in cm183183183
Breedte in cm8398112,5
Diepte in cm84,584,584,5

Meer specificaties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • Milieuvriendelijke koeling
  • Energieklasse D (GS10 en GS8) E (GS6)
  • Anti-diefstalklep
  • Uitgiftecontrolesysteem
  • Koppeling met slave mogelijk
Download brochure
Vraag offerte aan
Vrouw combinatie-automaat

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Welk betaalsysteem heeft een verkoopautomaat?

Wij kunnen nagenoeg elk betaalsysteem inbouwen. Tegenwoordig werken de meeste automaten met een contactloos betaalsysteem. Hier zijn meerdere opties voor: van bankpas tot eigen systeem zonder betaling. Werken met een muntwisselaar - al dan niet in combinatie met een bankbiljetlezer - is ook mogelijk. 

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de levertijden van een automaat?

De levertijd van een verkoopautomaat verschilt afhankelijk van het type automaat, de mate van maatwerk en actuele voorraden. De meest gangbare modellen leveren we doorgaans binnen enkele weken. Boerderijautomaten of bloemenautomaten worden altijd volledig op maat besteld en leveren we gemiddeld binnen 5-6 maanden. Wanneer de automaat klaarstaat, nemen we contact met je op om de levering te plannen.

Welke servicecontracten kan ik bij Jaski afnemen?

Bij zowel servicecontract A als B komen wij jaarlijks langs voor preventief onderhoud. Onze monteur controleert de automaat en stelt spiralen opnieuw af. Zoek je nog meer zekerheid? Servicecontract B dekt óók de onderdelen, de voorrijkosten en arbeidskosten bij reparatie.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Hoe weet ik zeker dat mijn automaat betrouwbaar werkt?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit automaten van kwaliteitsmerken. Elk exemplaar beschikt over sensoren die controleren dat producten goed worden uitgegeven; zodat ‘blijven hangen’ nagenoeg niet mogelijk is. Daarnaast stellen wij de automaat volledig in op jouw gebruiksdoel. Om zeker te weten dat jouw automaat betrouwbaar blijft werken, kun je via ons ook een onderhoudscontract afsluiten.  

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie verkoopautomaten?

Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. We leveren uitsluitend automaten met laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een zo lang mogelijke levensduur. Ook stellen we ‘groene’ eisen aan onze leveranciers. Zo selecteren we op minimale impact op het milieu, verantwoorde arbeidsomstandigheden en andere duurzame keuzes.
Slepen