Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Vendo Global Snack Economy

Offerte aanvragen

Perfecte prijs-kwaliteit
Ideaal voor houdbare snacks
8 spiralen naast elkaar per lade
Onderste twee lades evt. voor dranken
Geschikt voor binnenlocaties
Vendo Global Snack Economy

Vendo Global Snack Economy

De Vendo Global Snack Economy is niet voor niets één van onze bestverkochte automaten. Het is een kwalitatieve combinatie-automaat voor een scherpe prijs. Ideaal voor verkoop van koeken, zakjes chips, chocoladerepen en andere snacks. Vanaf de onderste twee lades kunnen ook gekoelde dranken verkocht worden.

Wil je producten verkopen die niet geschikt zijn voor deze valhoogtes of wil je de automaat op een (semi-)buitenlocatie plaatsen? De Vendo Global Snack Design heeft modellen met een productlift en zijn te bestellen in “outdoor-versie”.

De Economy heeft een neutraal zwart design en past binnen elke locatie. Wil je de spiraalautomaat helemaal op laten gaan in de stijl van je bedrijf ? We kunnen hem bestickeren in een ontwerp naar keuze. De LED-verlichting maakt het plaatje af.

Wel eens de ervaring gehad dat een product niet uit een automaat kwam? Het uitgifte-controlesysteem zorgt dat de klant óf een andere keuze kan maken óf het geld terugkrijgt. Wel net zo fijn. Een handig weetje; de automaat heeft een gekoelde ruimte achter het bedieningspaneel, ideaal voor opslag van de hardlopers.

Download brochure
Vraag offerte aan
Global Snack Economy
Standaard aantal lades6
Standaard aantal selecties per lade8
Standaard aantal selecties totaal48
Hoogte in cm183
Breedte in cm88,5
Diepte in cm78

Meer specificaties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • Milieuvriendelijke koeling
  • Energieklasse D
  • Anti-diefstalklep
  • Uitgiftecontrolesysteem
Download brochure
Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Welk betaalsysteem heeft een verkoopautomaat?

Wij kunnen nagenoeg elk betaalsysteem inbouwen. Tegenwoordig werken de meeste automaten met een contactloos betaalsysteem. Hier zijn meerdere opties voor: van bankpas tot eigen systeem zonder betaling. Werken met een muntwisselaar - al dan niet in combinatie met een bankbiljetlezer - is ook mogelijk. 

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de levertijden van een automaat?

De levertijd van een verkoopautomaat verschilt afhankelijk van het type automaat, de mate van maatwerk en actuele voorraden. De meest gangbare modellen leveren we doorgaans binnen enkele weken. Boerderijautomaten of bloemenautomaten worden altijd volledig op maat besteld en leveren we gemiddeld binnen 5-6 maanden. Wanneer de automaat klaarstaat, nemen we contact met je op om de levering te plannen.

Welke servicecontracten kan ik bij Jaski afnemen?

Bij zowel servicecontract A als B komen wij jaarlijks langs voor preventief onderhoud. Onze monteur controleert de automaat en stelt spiralen opnieuw af. Zoek je nog meer zekerheid? Servicecontract B dekt óók de onderdelen, de voorrijkosten en arbeidskosten bij reparatie.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Hoe weet ik zeker dat mijn automaat betrouwbaar werkt?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit automaten van kwaliteitsmerken. Elk exemplaar beschikt over sensoren die controleren dat producten goed worden uitgegeven; zodat ‘blijven hangen’ nagenoeg niet mogelijk is. Daarnaast stellen wij de automaat volledig in op jouw gebruiksdoel. Om zeker te weten dat jouw automaat betrouwbaar blijft werken, kun je via ons ook een onderhoudscontract afsluiten.  

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie verkoopautomaten?

Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. We leveren uitsluitend automaten met laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een zo lang mogelijke levensduur. Ook stellen we ‘groene’ eisen aan onze leveranciers. Zo selecteren we op minimale impact op het milieu, verantwoorde arbeidsomstandigheden en andere duurzame keuzes.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Vendo Global Snack Economy kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen