Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Vendo Global B&C Design

Offerte aanvragen

Betrouwbaar en functioneel met gesloten voorzijde
Voor (fris)dranken in blikjes en petflessen
6, 7, 8 of 10 selecties
Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Veel ruimte voor eigen branding
Geschikt voor binnenlocaties
Vendo Global B&C Design

Vendo Global B&C Design

De Vendo Global B&C Design is de opvolger van ‘s werelds meest bewezen frisdrankautomaat voor verkoop van blikjes en petflessen. Deze drankautomaat past in vrijwel elke zakelijke en openbare ruimte. De automaat kan optioneel helemaal voorzien worden van een eigen design. Dankzij de robuuste behuizing en beveiligde productuitgifte is hij in grote mate hufterproof. Hij kan zelfs aan de grond en muur vastgezet worden met speciale beugels. Al is het voor de zekerheid.

De Vendo Global B&C Design is beschikbaar in 4 verschillende modellen die variëren in capaciteit. Daarnaast is hij voorzien van een duidelijk verlicht keuzepaneel en geschikt voor alle typen betaalsystemen. De automaat heeft een snelle uitgifte en is betrouwbaar. Het is de ideale drankvoorziening voor eigen personeel.

Download brochure
Vraag offerte aan
Global B&C Design 6Global B&C Design 7Global B&C Design 8Global B&C Design 10
Standaard aantal selecties67810
Capaciteit blikjes 0,25 L378441504630
Capaciteit fat can blikjes 0,33 L306476544680
Capaciteit sleek can blikjes 0,33 L342399456570
Capaciteit petflessen 0,5 L204238272340
Hoogte in cm183183183183
Breedte in cm657585101,5
Diepte in cm8095,595,595,5

Meer specificaties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • Milieuvriendelijke koeling
  • Energieklasse C (B&C 7, 8 en 10) D (B&C 6)
  • Eenvoudig bijvullen dankzij plateau binnenzijde
  • Uitgiftecontrolesysteem
  • Vloer- en muurbeugels beschikbaar
Download brochure
Vraag offerte aan
Combinatie-automaat

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Welk betaalsysteem heeft een verkoopautomaat?

Wij kunnen nagenoeg elk betaalsysteem inbouwen. Tegenwoordig werken de meeste automaten met een contactloos betaalsysteem. Hier zijn meerdere opties voor: van bankpas tot eigen systeem zonder betaling. Werken met een muntwisselaar - al dan niet in combinatie met een bankbiljetlezer - is ook mogelijk. 

Als ik mijn assortiment op een later moment wil aanpassen, kan dat?

Ja, dat kan altijd. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen. Van tevoren kan een prijsopgave gemaakt worden op basis van de huidige situatie en gewenste indeling. Bij akkoord op de offerte zal één van onze monteurs op locatie langskomen om de ombouw uit te voeren.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de levertijden van een automaat?

De levertijd van een verkoopautomaat verschilt afhankelijk van het type automaat, de mate van maatwerk en actuele voorraden. De meest gangbare modellen leveren we doorgaans binnen enkele weken. Boerderijautomaten of bloemenautomaten worden altijd volledig op maat besteld en leveren we gemiddeld binnen 5-6 maanden. Wanneer de automaat klaarstaat, nemen we contact met je op om de levering te plannen.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Jaski biedt standaard de eerste 2 jaar garantie op de automaat. Dit geldt voor onderdelen (met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen en lampen). Deze garantie vervalt bij schade door molest, vandalisme, onvoldoende onderhoud en force majeur. Daarnaast bieden we 3 maanden garantie op voorrijden en arbeidsloon. Dat betekent dat we kosteloos klaarstaan om kleine opstartproblemen te verhelpen. 

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Hoe weet ik zeker dat mijn automaat betrouwbaar werkt?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit automaten van kwaliteitsmerken. Elk exemplaar beschikt over sensoren die controleren dat producten goed worden uitgegeven; zodat ‘blijven hangen’ nagenoeg niet mogelijk is. Daarnaast stellen wij de automaat volledig in op jouw gebruiksdoel. Om zeker te weten dat jouw automaat betrouwbaar blijft werken, kun je via ons ook een onderhoudscontract afsluiten.  

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie verkoopautomaten?

Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. We leveren uitsluitend automaten met laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een zo lang mogelijke levensduur. Ook stellen we ‘groene’ eisen aan onze leveranciers. Zo selecteren we op minimale impact op het milieu, verantwoorde arbeidsomstandigheden en andere duurzame keuzes.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Vendo Global Drinks Design kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen