Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Vendo Global Drinks Design

Offerte aanvragen

Glazen voorruit en luxe uitstraling
Voor (fris)dranken in blikjes, petflessen en evt. glazen flesjes
Productlift om dranken met beleid uit te geven
Producten uitnemen op heuphoogte
Modellen voor binnen- en buitenlocaties
Vendo Global Drinks Design

Vendo Global Drinks Design

Met de Vendo Global Drinks Design zet je jouw dranken volledig in de spotlights. Deze drankautomaat met ruime en helder verlichte vitrine is geschikt voor elk type drankverpakking: van petfles, blik tot tetrapak. Doordat de producten en het uitgifteproces van buitenaf zichtbaar zijn, liggen verkopen tot wel 40% hoger vergelijken met gesloten automaten.

De Global Drinks Design heeft modellen met 6 of 9 dranken per lade en je kunt kiezen tussen de indoor- of outdoor versie. We kunnen helemaal vrijblijvend meedenken in de beste optie voor jouw bedrijf.

 

De Vendo Global Drinks Design blinkt ook uit in betrouwbaarheid. Het uitgifte-controlesysteem zorgt dat je klant zeker het juiste product ontvangt, en anders zijn geld terugkrijgt of een andere keuze kan maken. En dankzij de uitgifte met lift komt elke bestelling in goede staat uit de automaat. Ook dranken met koolzuur kan je direct openen en drinken.

Download brochure
Vraag offerte aan
Global Drinks Design 6Global Drinks Design 9
Standaard aantal lades55
Standaard aantal selecties per lade69
Standaard aantal selecties totaal3045
Capaciteit blikjes 0,25 L300450
Capaciteit fat can blikjes 0,33 L240360
Capaciteit sleek can blikjes 0,33 L270405
Capaciteit petflessen 0,5 L240360
Hoogte in cm183183
Breedte in cm90118
Diepte in cm8181

Meer specificaties

  • Geschikt voor alle betaalsystemen
  • Milieuvriendelijke koeling
  • Energieklasse D
  • Koppeling met slave mogelijk
  • Uitgiftecontrolesysteem
  • Vloer- en muurbeugels beschikbaar
Download brochure
Vraag offerte aan
Verkoopautomaat

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie verkoopautomaten?

Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. We leveren uitsluitend automaten met laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een zo lang mogelijke levensduur. Ook stellen we ‘groene’ eisen aan onze leveranciers. Zo selecteren we op minimale impact op het milieu, verantwoorde arbeidsomstandigheden en andere duurzame keuzes.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Vendo Global Drinks Design kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen