Vraag over één van deze merken?

Lattiz Cup-a-Soup Mars Chocomel Hot Vrumona
Vendo Global Snack Mini

Offerte aanvragen

Compacte automaat
Voor koeken en snacks
Ideaal bij koffieautomaat of receptie
4 spiralen per lade
Geen koeling, wel ventilator
Geschikt voor binnenlocaties
Vendo Global Snack Mini

Vendo Global Snack Mini

De Vendo Global Mini is klein in omvang en kan daarom (bijna) overal wel neergezet worden. Deze compacte spiraalautomaat is ideaal voor de verkoop van koeken of repen en is vaak in de koffiecorner te vinden. Dankzij een sterke ventilator kun je bij een gemiddelde kamertemperatuur er ook chocoladeproducten uit verkopen. Daarnaast kan hij ingezet worden voor de verkoop van non-foodproducten, zoals paracetamol, hygiëneproducten of zelfs carwash producten. Let op: dranken en chipsverpakkingen passen niet in deze automaat.

Met de Vendo Global Mini kun je vertrouwen op optimaal gebruiksgemak. Zo zorgt het uitgiftecontrolesysteem dat je klant nooit zijn geld kwijt is, wanneer een product niet voorradig is of er iets misgaat bij de uitgifte. Perfecte prijs-kwaliteit in één compacte automaat!

Download brochure
Vraag offerte aan
Global Snack Mini
Standaard aantal lades4
Standaard aantal selecties per lade4
Standaard aantal selecties totaal16
Hoogte in cm72
Breedte in cm53,5
Diepte in cm51

Meer specificaties

  • Alleen geschikt voor contactloos betalen
  • Geen koeling = laag energieverbruik
  • Uitnodigende led-verlichting
  • Uitgiftecontrolesysteem
  • Branding mogelijk
Download brochure
Vraag offerte aan
Kantoor eten koek automaat

Veelgestelde vragen

Opties
Levering & service
Kwaliteit & milieu

Hoe richt ik mijn automaat in?

Hiervoor vragen we je vooraf een schema in te vullen met de producten die je wilt verkopen. Zo bepalen de verpakking, dikte, breedte en zwaarte van een product welk type spiraal nodig is en hoeveel producten er in de automaat passen. Daarnaast is het mogelijk om een automaat uit te rusten met een productlift, zodat je ook kwetsbare producten kan verkopen. Het is mogelijk om de indeling op een later moment te wijzigen.

Als ik mijn assortiment op een later moment wil aanpassen, kan dat?

Ja, dat kan altijd. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid wijzigingen. Van tevoren kan een prijsopgave gemaakt worden op basis van de huidige situatie en gewenste indeling. Bij akkoord op de offerte zal één van onze monteurs op locatie langskomen om de ombouw uit te voeren.

Is het ook mogelijk om een verkoopautomaat te leasen?

Een verkoopautomaat leasen is mogelijk. Hiervoor werken we samen met onze partner Hiltermann Lease. De looptijden van de contracten verschillen van 1 tot 5 jaar, waarbij een looptijd van 5 jaar het meest gangbaar is. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de levertijden van een automaat?

De levertijd van een verkoopautomaat verschilt afhankelijk van het type automaat, de mate van maatwerk en actuele voorraden. De meest gangbare modellen leveren we doorgaans binnen enkele weken. Boerderijautomaten of bloemenautomaten worden altijd volledig op maat besteld en leveren we gemiddeld binnen 5-6 maanden. Wanneer de automaat klaarstaat, nemen we contact met je op om de levering te plannen.

Welke servicecontracten kan ik bij Jaski afnemen?

Bij zowel servicecontract A als B komen wij jaarlijks langs voor preventief onderhoud. Onze monteur controleert de automaat en stelt spiralen opnieuw af. Zoek je nog meer zekerheid? Servicecontract B dekt óók de onderdelen, de voorrijkosten en arbeidskosten bij reparatie.

Hoe onderhoud ik mijn machine?

Dagelijks onderhoud kun je in de meeste gevallen zelf oppakken. Daarnaast is het verstandig om de automaat periodiek technisch te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van de automaat en bevordert betrouwbare en energiezuinige werking. Wij nemen het technisch onderhoud graag uit handen. Lees hier meer over onze servicecontracten.

Hoe weet ik zeker dat mijn automaat betrouwbaar werkt?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit automaten van kwaliteitsmerken. Elk exemplaar beschikt over sensoren die controleren dat producten goed worden uitgegeven; zodat ‘blijven hangen’ nagenoeg niet mogelijk is. Daarnaast stellen wij de automaat volledig in op jouw gebruiksdoel. Om zeker te weten dat jouw automaat betrouwbaar blijft werken, kun je via ons ook een onderhoudscontract afsluiten.  

Reviseren jullie ook gebruikte apparaten?

Wij geven jouw gebruikte verkoopautomaat graag een tweede leven. Wij reinigen de automaat, voeren een grondige technische controle uit en vervangen slijtage-onderdelen. Vervolgens passen wij de automaat naar jouw wensen aan, zodat je er weer jarenlang plezier van hebt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie verkoopautomaten?

Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld. We leveren uitsluitend automaten met laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een zo lang mogelijke levensduur. Ook stellen we ‘groene’ eisen aan onze leveranciers. Zo selecteren we op minimale impact op het milieu, verantwoorde arbeidsomstandigheden en andere duurzame keuzes.

Koop of lease

Bij Jaski profiteer je van meerdere financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je de Vendo Global Mini kopen. Liever gespreid betalen? Lease je verkoopautomaat tegen een vast bedrag per maand voor een vooraf gestelde periode. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kun je de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

Slepen